HOME  |  Inschrijven Koningsmarkt

Inschrijven Koningsmarkt

Koningsmarkt 2018

Wanneer is de Koningsmarkt?

De koningsmarkt vindt plaats op vrijdag 27 april van 06.00 - 16.00 uur.

Wat mag ik verkopen?

U mag uw eigen tweedehands spullen ter verkoop aanbieden. Het is niet toegestaan om eten en drinken te verkopen.

Hoe kom ik aan een plaatsbewijs?

Lid van de Oranjevereniging: u ontvangt uiterlijk half maart een brief met daarbij het invulformulier voor de Koningsmarkt. Deze vult u in en neemt u op zaterdag 7 april 2018 mee naar de inschrijvingsochtend.

Geen lid van de Oranjevereniging: in het programmaboek dat eind maart/begin april huis-aan-huis wordt verspreid, vindt u het invulformulier voor de Koningsmarkt. Deze vult u in en neemt u op zaterdag 14 april 2018 mee naar de inschrijvingsochtend.

Tijdens deze inschrijfdata kunt u uw plaats uitkiezen.

Procedure

Om voor een goede doorstroming bij de plaatsverkoop te zorgen, hebben we de procedure als volgt opgesteld:

• U neemt uw ingevulde bon mee naar de Bergse Bossen.
  • Bij binnenkomst gaat u eerst langs het loketje 'ledenadministratie’. Als u lid bent van de vereniging, wordt dit hier gecheckt. U kunt hier ook ter plekke lid worden, zodat u meteen tegen een gunstiger tarief uw marktplaats kunt afnemen.
  • Vervolgens krijgt u 2 keuzes:
    1. U wilt een plek, maar het maakt u niet uit waar. U kunt dan uw bon in een hiervoor bestemde bus deponeren. U wordt vervolgens per e-mail op de hoogte gebracht van uw plek.
    2. U wilt zelf een keuze maken. In dit geval loopt u door naar de tafels waar de verdere inschrijving plaatsvindt.

Waar?

Het Grand-Café van Hotel Bergse Bossen, Traay 299, Driebergen

Hoe laat?

7 april: 08.00 - 12.00 uur (zaal open vanaf 07.00 uur)
14 april: 08.00 - 11.00 uur (zaal open vanaf 07.00 uur)

Wat zijn de kosten van een plaats?

Leden: € 2,00, een eventuele tweede plaats kost € 5,00
Niet-leden: € 8,50 per plaats

U mag maximaal 2 plaatsen reserveren.

Voordelen van het lidmaatschap van de Oranjevereniging

Als lid van de Oranjevereniging heeft u voorrang bij het uitkiezen van een plaats: leden mogen een week eerder hun plaats uitkiezen.

Ook betalen leden een gereduceerd tarief voor een plaats op de Koningsmarkt. En natuurlijk maakt u met uw bijdrage de vele activiteiten mogelijk die de Oranjevereniging op Koningsdag organiseert.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.